Een goed ontwerp en beplantingsplan vormen de basis voor een mooie tuin. Ook hierin kiezen wij voor topkwaliteit. Daarom werken wij samen met enkele vaste ontwerpers. Omdat iedere ontwerper een andere stijl heeft, zullen wij na een korte inventarisatie, de juiste ontwerper bij de juiste klant plaatsen.

Ieder ontwerp begint met het opnemen van wensen en eisen. Daarna zal hieruit een schetsontwerp ontstaan. Deze wordt tussentijds uitgebreid besproken. De materiaal keuze wordt in grote lijnen al uitgezocht. Een tussentijds bezoek aan een showtuin, komt steeds vaker voor. Materialen in het echt zien, zegt veel meer dan het door bladeren van magazine’s.

ontwerp_schets

 

Het uiteindelijke ontwerp wordt daarna gepresenteerd. Samen met aanzichten, sfeerimpressie’s en het beplantingsplan. Bij het beplantingsplan zit een boekwerk, met daarin informatie over de beplantingen die in uw tuin staan.

ontwerp_Yerseke

 

Aan het ontwerp kunnen wij meteen een offerte koppelen, waarin aangegeven staat wat de kosten zijn om het aan u gepresenteerde ontwerp uit te voeren. Als we hierna tot overeenstemming komen, zullen de werkzaamheden worden ingepland. Onze hoveniers staan dan voor u klaar, om uw droomtuin te verwezenlijken.